مواد لازم : گوجه سبز 500 گرم ، شكر قدري ، پياز 3 عدد ، روغن 150 گرم ، شنبليله 1 قاشق
سوپخوري ، تخم مرغ 4 عدد ، آرد سفيد 2 قاشق سوپخوري ، زردچوبه 1 قاشق سوپخوري ،
فلفل قدري ، نمك قدري
طرز تهيه :پياز را خرد کرده با روغن در حرارت ملايم سرخ مي کنيم تا طلائي شود آرد و شنبليله
را در پياز سرخ کرده کمي سرخ مي کنيم در صورت مصرف زرد چوبه آن را اضافه مي نمائيم ،
بعد 3 تا 4 ليوان آب داخل آن مي ريزيم مي گذاريم مايه چند جوش بزند باندازه کافي به آن نمک
و فلفل مي زنيم تخم مرغها را در ظرفي ميشکنيم و با کمي نمک مخلوط ميکنيم و کم کم در
مايه اشکنه مي ريزيم ، مرتب بهم ميزنيم تا تخم مرغ ها يکجا بسته نشوند بعد از 2 تا 3 جوش
اشکنه را در ظرف مي شکنيم .
بعد يک کيلو گوجه را پس از گرفتن هسته داخل اشکنه مي ريزيم بعد از پختن گوجه 2 تا 3
قاشق شکر به آن اضافه مي نمائيم بطور کلي در تمام اشکنه ها مي توانيم بعد از ريختن تخم
مرغ و پختن آن 3 تا 4 عدد تخم مرغ را درسته در آن بشکنيم و بدون بهم زدن بگذاريم تخم مرغ
ها بسته و پخته شود